GHIȘEUL.RO

SISTEMUL NAȚIONAL ELECTRONIC DE PLATĂ ONLINE CU CARDUL BANCAR – WWW.GHISEUL.RO

În urma înregistrării instituției în Sistemul National Electronic de Plata a Taxelor și Impozitelor utilizând cardul bancar (SNEP)*, Primăria comunei Mănești, prin Serviciul de Impozite și Taxe Locale lansează o nouă modalitate de plată online a impozitelor și taxelor. În acest scop, tuturor contribuabililor persoane fizice, persoane fizice autorizate și persoane juridice înregistrați în baza de date a primăriei le-au fost atribuite credențele (user și parola) cu care se vor putea autentifica în vederea efectuării plaților pe site-ul www.ghiseul.ro

CE ESTE GHIȘEUL.RO

Este Sistemul Național Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar (SNEP)*.
Acesta va permite plata online prin site-ul www.ghiseul.ro, operat de către Centrul Național pentru Managementul Societății Informaționale, a obligațiilor fiscale locale existente. Acest site este securizat la înalte standarde privind tranzacționarea pe bază de carduri bancare.
Pentru plățile efectuate online prin Ghișeul.ro către bugetul local, contribuabilii comunei Mănești nu plătesc nici un comision, acesta fiind suportat integral din bugetul Primăriei Mănești.
Pentru secțiunea de plată cu autentificare vă sunt necesare credențele (nume de utilizator si parola) și este disponibilă consultarea și achitarea online prin card bancar a impozitelor și taxelor locale.

AVANTAJELE UTILIZĂRII SISTEMULUI DE PLATĂ ONLINE GHIȘEUL.RO

Plata cu cardul direct pe internet, prin platforma de plăți on-line ghiseul.ro, conferă utilizatorilor numeroase avantaje cum ar fi:

 • Confort, rapiditate si independență geografică și temporală
 • Siguranța asigurată de un site securizat la înalte standarde privind tranzacțiile cu cardul pe internet
 • Posibilitatea vizualizării impozitelor si taxelor datorate bugetelor locale si bugetului de stat
 • Posibilitatea plății impozitelor și taxelor datorate bugetelor locale si bugetului de stat
 • Posibilitatea achitării amenzilor in termen de 48 de ore/2 zile de la data comunicării
 • Eliminarea completării ordinelor de plată
 • Nu se percepe comision

Pentru a putea beneficia de plata online a impozitelor si taxelor locale prin site-ul www.ghiseul.ro, contribuabilii vor parcurge următorii pași:

Contribuabilii Persoane Fizice

Online, folosind cardul bancar(doar persoane fizice) 

 • Accesează pagina de internet www.ghiseul.ro – Secțiunea „Solicita date de acces” (doar persoane fizice). După introducerea datelor personale (CNP, nume, prenume, telefon) și a celor ale cardului, contul va fi creat iar user-ul și parola, trimise pe adresa de mail indicată de utilizator.

Puteți solicita date de acces folosind cardul bancar în următoarele condiții:

 • Titularul cardului trebuie să corespundă cu solicitantul datelor de acces
 • Cardul trebuie să fie înrolat în sistemul 3DSecure la una dintre următoarele bănci: Banca Raiffeisen, BRD – Groupe Société Générale, AlphaBank, CEC Bank, Banca Transilvania, ING Bank, Garanti Bank, Bancpost, Banca Românească, OTP Bank, Piraeus Bank, UniCredit Bank, Libra Internet Bank.

Solicitarea este gratuită – nu se va extrage nicio sumă din contul dvs.

sau

 • Se prezinta cu o copie a actului de identitate la sediul Primăriei comunei Mănești, Str. Principală, nr. 1, comuna Mănești, sat Mănești, județul Dâmbovița, pentru a ridica numele de utilizator și parola;

Datele de acces pot fi solicitate online doar de către persoane fizice.

 

Contribuabilii Persoane Juridice

Contribuabilii persoane juridice se prezintă cu o copie CUI, procura sau împuternicire (în cazul în care nu se prezinta administratorul firmei) și copie a actului de identitate, la sediul Primăriei comunei Mănești, strada Principală, nr. 1, comuna Mănești, satul Mănești, județul Dâmbovița, pentru a ridica numele de utilizator și parola.